Vaderdag

Vaderdagmedaille

Vaderdagmedaille

Materiaal: gekleurde cirkel, rietjes, touw, cijfer 1, verf, lamineervelletje.

Plak het cijfer 1 op de gekleurde cirkel en versier deze met verf. Lamineer de cirkel en maakt met een perforator een gaatje in deze cirkel. Rijg de rietjes aan het touw en maak deze vast. De medaille is klaar!

2011-07-10

zakdoek

zakdoek

Materiaal: een zakdoek en stiften.

Versier een zakdoek met stiften.

2010-06-23

Tegeltje

Tegeltje

Materiaal: een tegeltje, gekleurde merkstiften, wattenstaafjes en verf.

Teken papa met gekleurd merkstift op het tegeltje. Maak met een wattenstaafje kleine stipjes op het tegeltje. Je kunt evt. seriŽren met 2 of 3 kleuren.

2010-06-23

Liefste papa aan boord!

Liefste papa aan boord!

Materiaal: gekleurd papier, verf, plakplastic, touw,gedichtje.

Laat de kinderen lekker vingerverven op het groene driehoekje. Plak daarna een oranje driehoek eroverheen en zet daar op: de leukste papa aan boord! Plastificeer het geheel. Maak er een touwtje op, zodat papa het kan ophangen in de auto.

2010-06-23

Notitieblokje

Notitieblokje

Materialen: notitieblokjes, potloden, kleurplaten, karton en visdraad.

Kleur de kleurplaat mooi in. Plak de kleurplaat op een kartonnetje. Plak het notitieblokje op de vis. Maak een gaatje met een perforator in de vin van de vis. Maak er een visdraadje aan, zodat het opgehangen kan worden.

Deurhanger

Deurhanger

Materialen: gekleurd papier, stofjes.

Maak van stofjes een gezicht van vader en een dekbed. Plak de stofjes op het papier. Plak er nog een kaartje aan met de tekst: sssssst....papa slaapt! Zo kan papa ook eens uitslapen.

Foto met een voetenlijst

Foto met een voetenlijst

Materialen: een foto, verf en een gekleurd kartonnetje.

Maak met diverse kleuren verf voeten op een gekleurd kartonnetje. Plak de foto er ondersteboven op. Hang er een kaartje aan met de volgende tekst: liefste papa, ik ben helemaal ondersteboven van jou.

Inpakidee

Inpakidee

Materialen: inpakpapier, gekleurd papier en een merkstift.

Pak het cadeautje in en maak van gekleurd papier een stropdas. Schrijf met een merkstift de tekst op de stropdas.

bakker boeken boerderij carnaval circus dieren dino familie halloween herfst huis ikendeander indianen kastelen kerst kunst lampionnen landen lentepasen letters moederdag muziek onderwater piraten poppenkast ruimte sinterklaas sport sprookjes supermarkt tijd traktaties tv-figuren verjaardag verkeer winter zomer 112 bestellen disclaimer gastenboek leukelinks