Knutselpakket 2 jaar

Knutselpakketten voor kinderen van 2 jaar zijn een leuke en creatieve manier om hen te helpen leren en hun vaardigheden te ontwikkelen. Knutselpakketten zijn niet alleen educatief, maar kunnen ook worden gebruikt om unieke cadeaus te maken voor speciale gelegenheden zoals Vaderdag en Moederdag.

knutselpakket 2 jaar

Dit zijn de populairste knutselpakketten voor kinderen van 2 jaar oud 

 

1. Teken knutselpakketten

Knutselpakketten met als thema ‘Peutertekenen’ zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 2 jaar oud. Ze bevatten een verzameling kleurrijke potloden, stiften en acrylverf waarmee kinderen hun artistieke vaardigheden kunnen ontwikkelen. Peutertekenen is met name interessant door het grote aantal creatieve mogelijkheden dat het kinderen biedt. Het maakt niet uit hoe jong of hoe oud ze zijn – iedereen kan proberen mooie tekeningen te maken met dit knutselpakket. Bovendien helpen deze sets kinderen hun fijne motorische vaardigheden te verbeteren, wat essentieel is voor een goede groei en ontwikkeling.

2. Schilder knutselpakketten

Schilder knutselpakketten voor kinderen van 2 jaar bieden eindeloze creatieve mogelijkheden voor de kleinsten. De sets bevatten verschillende kleurrijke potloden, stiften en acrylverf, wat de artistieke vaardigheden van het kind zal helpen ontwikkelen. Door met verschillende kleuren en patronen te spelen kan het kind mooie schilderijen creëren die het trots kan presenteren. 

3. Sticker pakketten

Sticker knutselpakketten bieden kinderen eindeloos plezier en zijn perfect voor kinderen die graag creëren met kleurrijke elementen. Met behulp van de verschillende stickers, stansen en papieren platen in het pakket kunnen kinderen hun eigen unieke ontwerpen maken. Of ze nu verfijnde bloempatronen maken of geometrische figuren – ze kunnen er allemaal mee spelen. Ook bevat elk sticker knutselpakket verschillende soorten lijm, waardoor het eenvoudig is elk stukje aan elkaar te plakken. Met sticker knutselpakketten wordt creativiteit gestimuleerd, evenals fijne motorische vaardigheden en ideeontwikkeling.

4. Stempel pakketten

Stempel knutselpakketten zijn een leuke manier voor kinderen om hun wereld te exploreren. Het pakket bevat verschillende kleurrijke stempels, zoals beesten, auto’s, vlinders en meer, die kan worden gebruikt om prachtige patronen op papier of t-shirts te drukken. Deze sets bevatten ook verschillende kleuren inkt waarmee kinderen kunnen experimenteren met verschillende ontwerpen. Door met deze stempels te spelen leert een kind hoe hij of zij patronen kan maken en afbeeldingen in detail kan afmaken.

 

5. Hamertje Tik pakketten

Hamertje tik is een leuke en interactieve manier voor kinderen om hun hand-oog coördinatie te verbeteren. Met deze activiteit moeten kinderen verschillende gekleurde hangers in specifieke gaten rammen met behulp van een hamertje. Het pakket bevat ook houten blokken van verschillende kleuren, waardoor het spel educatief wordt voor kinderen die er mee spelen. Het spel stimuleert het intellectuele denken en beheersing van de motorische vaardigheden bij kinderen, evenals hun concentratievermogen en creativiteit. 

Meer populaire knutselpakketten voor 2-jarige kinderen

Naast bovenstaande populaire knutselpakketten voor kinderen van 2 jaar, wordt vanaf deze leeftijd het spelen met klei ook steeds leuker en creatiever.

Bekijk knutselpakketten voor andere leeftijden