Vaderdag knutselen met de bovenbouw

Vaderdag knutselen met de bovenbouw

Voor Vaderdag knutselen met de bovenbouw? Inmiddels weten de kinderen uit de bovenbouw precies wat er staat te gebeuren op die derde zondag in juni. Elk jaar wordt vader op die speciale dag in het zonnetje gezet en daar horen natuurlijk ook leuke knutsels bij. Niets is zo leuk als een zelfgemaakt cadeautje voor deze speciale gelegenheid.

Voor Vaderdag knutselen in de bovenbouw

Er zijn allerlei ingewikkelde knutselwerkjes te bedenken voor Vaderdag voor de bovenbouw. Denk bijvoorbeeld aan een zelfgemaakte pinata, waar het favoriete snoep van vader in kan. Een ander grappig idee is om de kinderen een foto van hun vader mee te laten nemen en die op een glazen pot te plakken. Laat daar bijvoorbeeld kruiden in groeien, zoals bieslook en pa krijgt ineens een heel ander kapsel dan gewoonlijk.

Een Vaderdagcadeau knutselen met groep 8

Van groep 8 kun je net een beetje meer vragen dan van de andere groepen. Als je voor Vaderdag gaat knutselen met groep 8, dan kunnen zij ook best zelf met leuke ideetjes komen. Een erg leuk idee voor deze dag is bijvoorbeeld de Vaderdagkrant. Die kun je met de hele klas samenstellen. Misschien is het leuk om zelf puzzels te maken voor Vaderdag of speciaal nieuws over vaders over de hele wereld te verzamelen. Maar natuurlijk is het ook leuk om ieders vader in deze krant in het zonnetje te zetten. Een Vaderdag cadeau knutselen met groep 8 is nog nooit zo leuk geweest! Op zoek naar een basis voor een meer eenvoudige vaderdagkrant? Die vind je hieronder.

Bovenbouw knutselinspiratie voor Vaderdag

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Op onze website vind je verschillende knutsels voor Vaderdag voor diverse leeftijden. Met weinig materialen en veel fantasie kun je de leukste Vaderdagcadeaus knutselen met de bovenbouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van een blikje waarin alle pennen, scharen en ander schrijfgerei in opgeborgen kan worden? Met een stukje krant, twee knoopjes en een strikje krijgt dit cadeautje meteen een chique uitstraling. Bovendien is het niet alleen leuk, maar ook heel nuttig. Daar doe je vader echt een plezier mee!